Telšiai už 150 tūkst. eurų dešimtmečiui planuoja parduoti stadiono pavadinimą

futbolasTelšių rajono savivaldybė už 150 tūkst. eurų dešimtmečiui planuoja parduoti futbolo stadiono pavadinimą.

Šią savaitę registruotame tarybos sprendimo projekte rašoma, jog viešojo konkurso nugalėtojas už mažiausiai 15 tūkst. eurų per metus turėtų teisę savo lėšomis sumontuoti naują stadiono iškabą bei papildomus ženklinimus tribūnų erdvėse, užkulisiuose ir persirengimo rūbinėse, įrengti VIP tvorelę.

Sutartis dėl stadiono vardo galiotų dešimt metų.

Kaip BNS teigė Telšių rajono meras Tomas Katkus, gautos lėšos atitektų futbolo klubui „Džiugas“.

„Einame su tokiu variantu: skelbti konkursą pasiūlymui. Galbūt kas nors nori uždėti vardą (stadionui – BNS), ir už tai įmonė remtų mūsų futbolo komandą“, – sakė T. Katkus.

Anot mero, projekto idėja kilo lošimų bendrovei „7bet“ pateikus panašų pasiūlymą klubo „Džiugas“ vadovui Martynui Armaliui, tačiau pasiūlymas buvo atmestas atsižvelgus į bendrovės vykdomą veiklą.

„Iš principo nesame už tai, kad skatintume tiek gyventojus, tiek jaunimą azartinius žaidimus žaisti“, – pasakojo T. Katkus.

Meras pabrėžia, jog savivaldybės taryba pasilieka teisę dėl pavadinimo netinkamumo atmesti konkurso metu gautus pasiūlymus.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode