Lietuvos šiuolaikinei penkiakovei vadovaus Genadijus Makuševas

 

Pirmadienį Vilniuje įvyko Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės federacijos (LŠPF) 2017 metų ataskaitos – rinkimų konferencija, kurios metu naujuoju organizacijos prezidentu išrinktas Genadijus Makuševas.

Buvęs penkiakovininkas G.Makuševas yra tapęs Lietuvos čempionu, o pastaruoju metu buvo ilgametis LŠPF Revizijos komisijos pirmininkas ir rėmėjas. Naujasis penkiakovininkų vadovas yra bendrovės „Grant Thornton Baltic“ vadovaujantis partneris.

58 metų G.Makuševas buvo vienintelis pretendentas į LŠPF prezidentus, jo kandidatūrai pritarta vienbalsiai.

„Mano tikslas, kad Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės lygis išliktų toks pat aukštas, koks buvo iki šiol, o gal jį kiek ir pakelti. Stengsiuosi prisidėti ir padėti LŠPF nariams sprendžiant visus iškylančius klausimus“, – po rinkimų sakė G.Makuševas.

LŠPF viceprezidentais dar vienai kadencijai buvo perrinkti Andrejus Zadneprovskis ir Vytautas Polujanskas, o generaliniu sekretoriumi – Viačeslavas Kalininas.

LŠPF vykdomojo komiteto nariais artimiausiems 4 metams taip pat išrinkti Henrikas Eismontas, Jurijus Moskvičiovas ir Valentinas Mizgaitis. Be to, J.Moskvičiovas buvo išrinktas trenerių tarybos pirmininku.

Revizijos komisijos pirmininku buvo išrinktas Paulius Aleksandravičius, o komisijos nariais – Tomas Makarovas ir Arūnas Aidukas.

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vilnius, spalio 9 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode