Vilniaus maratono bėgimuose – tūkstančiai vaikų, moksleivių ir studentų

 

​​​​​​​„Danske Bank Vilniaus maratono“ metu surengtą „Corny moksleivių ir studentų bėgimą“ laimėjo Agnė Krupinskaitė ir Eduardas Survilas.

A. Krupinskaitė iš Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) 3 km distanciją įveikė per 11 min. ir 44 sek. Ji aplenkė Juditą Traubaitę (12:01) ir Karoliną Savko (12:21).

Vaikinų bėgimą laimėjęs E. Survilas iš Vilniaus tarptautinio prancūzų licėjaus trasoje sugaišo 9 min. ir 32 sek. Antrą vietą užėmė Justinas Laurinaitis (9:36), trečią – Robert Antonovič (9:41).

Komandinėje įskaitoje triumfavo VGTU studentai. Iš viso bėgime dalyvavo 2200 moksleivių ir studentų.

Keli tūkstančiai bėgikų prie starto linijos stojo ir „#BEACTIVE vaikų bėgime“. Bėgime, kuriame svarbiausia – dalyvauti, rezultatai nebuvo fiksuojami.

Į „Danske Bank Vilniaus maratoną“ atvykę vaikai taip pat galėjo pramogauti „#BEACTIVE žaidimų zonoje“ ir išbandyti įvairias sporto šakas – badmintoną, rankinį, futbolą ir kitas.

„Danske Bank Vilniaus maratono“ bėgimuose šiemet užsiregistravo 14,5 tūkst. dalyvių iš 56-ių skirtingų šalių. Iš užsienio atvyko 1463 dalyviai, daugiausia – iš Lenkijos (251), Latvijos (214), Didžiosios Britanijos (118) ir Rusijos (114).

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vilnius, rugsėjo 10 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode