Sėkmingas jaunųjų Mažeikių stalo tenisininkų pasirodymas Vokietijoje

 

     Rugpjūčio 17–20 dienomis Diuseldorfe (Vokietija) vyko tradicinės vaikų stalo teniso pirmenybės „Andro kids Open“. Tai vienas didžiausių vaikų stalo teniso turnyrų Europoje. Varžybose dalyvavo daugiau kaip tūkstantis sportininkų iš dvidešimt penkių šalių. Jaunieji stalo tenisininkai varžėsi aštuoniose amžiaus grupėse.Varžybos vyko prie aštuoniasdešimties stalų.  

Turnyre dalyvavo ir Mažeikių jaunieji stalo tenisininkai (Irmantas Daukontas, Lukas Frejeris, Rusnė Vasarytė, Amelija Nicytė, treneris Raimondas Jackevičius). Geriausiai pasirodė Irmantas Daukontas, kuris tik finale nusileido Vokietijos sportininkui, užėmė antrą vietą ir buvo apdovanotas sidabro medaliu bei rėmėjų prizais. Tik vieno žingsnio iki medalio pritrūko Rusnei Vasarytei, kuri suklupo ketvirtfinalyje ir pasidalino 5–8 vietomis. Lukas Frejeris ir Amelija Nicytė iškrito aštunfinalyje.

Tai – sėkmingas mūsų miesto atstovų pasirodymas, nes visi pateko į stipriausių šešioliktukus, turint omenyje, kad kiekvienoje amžiaus grupėje varžėsi per šimtą sportininkų. Džiugu paminėti, kad Irmanto iškovota antra vieta – labai aukštas pasiekimas ir Mažeikių stalo teniso įvertinimas.

Raimondas JACKEVIČIUS

Mažeikių vaikų komandos treneris

Nuotrauka iš asmeninio albumo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode