Lietuvos studentės universiadoje kovos dėl 9 vietos

 

Lietuvos studenčių rinktinė Taipėjuje vykstančiose pasaulio studentų vasaros žaidynėse (universiadoje) kovos dėl 9-tos vietos. Merginos D grupėje užėmusios 3-čią vietą šiandien susitiko su 4-tą vietą C grupėje užėmusia Ugandos rinktine. Nuo pat pradžių į priekį pabėgusios Lietuvos krepšininkės laimėjo susitikimą rezultatu 92:59 (28:9, 18:21, 30:13, 16:16).

„Nuotaikos ne kokios, kova dėl 9-tos vietos ir rungtynės su Ugandos rinktine buvo ne tai dėl ko mes čia atvažiavome, – po susitikimo kalbėjo tritaškiais varžoves užmėčiusi Greta Tamašauskaitė. – Labai norėjome pakliūti į pirmą aštuntuką, bet grupė buvo labai stipri. Šiandienos varžovėms trūko meistriškumo, koordinacijos, todėl buvo daug grubių epizodų, nepaisant to džiaugiuosi iškovota pergale. Noriu padėkoti komandai, kad surado mane laisvą, o gavus kamuolį man beliko sumesti tuos metimus“.

Rezultatyviausiai lietuvių gretose sužaidė net septynis tritaškius pataikiusi Greta Tamašauskaitė – 23 tšk., Ieva Kazlauskaitė – 19 tšk., Martyna Petrėnaitė – 13 tšk.

Ugandoje geriausiai sekėsi Brendai Ekonei – 19 tšk., Sarai Agenai (Sarah Ageno) – 14tšk.

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vilnius, rugpjūčio 25 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode