Sprogimas

Kokios kosmetinės priemonės padeda palaikyti kūno odos stangrumą?

kremasPer vasarą gautas ar soliariume įgytas bendras kūno odos įdegis šaltuoju metų laiku pamažu dingsta. O tada į paviršių išlenda kai kurie nemalonūs suglebusios ir išsekintos odos vaizdai, kurie labai dirgina grožio ieškantį žvilgsnį. Dėl to dažniausiai būna kaltas besaikis odos varginimas įdegiu, nes ultravioletiniai spinduliai išsausina epidermį, ko pasėkoje labai išsausėja oda.

Kokiais būdais galima išgelbėti nuo suglebimo elastingumą praradusią kūno odą?

Norint sustangrinti kūno odą nėra būtina griebtis jos patempimo operacijos ar procedūrų grožio klinikose, kada būna naudojamos tokios priemonė kaip hialurono rūgštis, retinolis ar lazerių intervencija. Kadangi šios rūšies pagalba nepigiai kainuoja, todėl verta pagalvoti apie kitokius galimus būdus, kurie padėtų atgaivinti pavargusią kūno odą. Kai suglemba kūno oda, tada reikalingas stangrinamasis kūno kremas, kurio naudojimas garantuoja neblogus rezultatus. Svarbu šios rūšies kosmetikos priemones reguliariai naudoti.

Kokios pagrindinės maitinančios medžiagos yra naudojamos odos atgaivinimui skirtuose kremuose?

Odos stangrinimui skirtus kremus pagrinde sudaro peptidai, kurių esminė užduotis yra garantuoti maitinamųjų medžiagų pristatymą į odos ląsteles. Jų veikimo dėka odos sluoksniuose atkuriamas elastinas ir kolagenas. Šios rūšies kremuose taip pat esama vitamino A, kuris padeda odoje esančioms elastino gijoms atsinaujinti, tada aktyviau gaminasi kolagenas.

Kremuose esanti hialurono rūgštis yra toks junginys, kuris ne tik epidermyje sulaiko drėgmę, bet ir sėkmingai prisideda prie odoje esančių elastino ir kolageno sujungimo. Kremuose taip pat gausu įvairių mineralinių junginių, kurie gyvybiškai yra būtina, kad oda būtų atjaunėjusi ir puikiai atrodytų.

Ką būtinai reikia turėti omenyje, vartojant kūno odą stangrinančius  kremą?

Jei vartosite kremą, kuriame yra nemažas kiekis vitamino A, jau po dviejų savaičių pastebėsite teigiamus odos pokyčius. Tačiau turite įsidėmėti, jog naudoti kosmetiką su šiuo vitaminu reikia nuolat, priešingu atveju, oda vėl liks kokia buvusi – suglebusi ir pavargusi. Tą patį galima pasakyti ir apie kremus, kurių sudėtyje yra hialurono rūgšties. Jei norite, kad jūsų kūno oda visada puikiai atrodytų, turėsite kremu naudotis reguliariai.

23-176

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode